Opstart gewonze zorg

 

 

Beste patiënt,

Vanaf maandag 4 mei start de reguliere zorg weer op. Je kan dus opnieuw online een afspraak maken voor niet dringende medische zorgen.

Je bezoek zal niet zijn zoals vroeger; alles zal in een ander jasje zitten, letterlijk en figuurlijk. Ik som de aanpassingen even op:

  1. Vooraleer je de praktijk binnenkomt, zet je best je masker op. Dat mag een zelfgemaakt, stoffen masker zijn. Als je geen masker hebt, geef me dan vooraf een seintje.
  2. Bij het binnenkomen zal er handgel beschikbaar zijn. Gelieve zowel bij het binnenkomen als bij het buitengaan de handen te ontsmetten.
  3. Eén arts,  één patiënt! De kans dat er andere patiënten in de wachtzaal zitten is dus bijzonder klein. Mocht dit toch het geval zijn, neem dan de nodige afstand (stoelen zijn geplaatst).
  4. Zelf draag ik een masker, een schort, soms ook handschoenen en een faceshield (dat is een plastic scherm om mijn gezicht te beschermen tegen speekseldruppeltjes).

Ondanks deze praktische veranderingen blijf ik nog dezelfde Dr. Riet! Deze maatregelen zullen in het begin wat vreemd aanvoelen, maar ook dat worden we wel gewoon. Aarzel niet me te contacteren.

De huisgenoten starten ook weer op met aandacht voor alle maatregelen.

SAMEN ZORGEN WE VOOR IEDERS GEZONDHEID!

Tot binnenkort.

Dr. Riet