Therapeuten en coaching

Therapeuten

In het Medisch Huis Isidoor zullen ook therapeuten gehuisvest zijn.

Iedereen kan bij hen terecht, ook als u geen patiënt bent van dokter Riet.

Coaching

Mie Baert kan ook geraadpleegd worden. Zij coacht op regelmatige basis in het Medisch Huis Isidoor.

Kijk hier waarvoor u bij haar terecht kan:

Baert Mie

Mie is een coach met een medische vooropleiding als verpleegkundige, master.

Ze staat voor warmte, openheid en respect.

Via coachingtools, gesprek en aftoetsing, kom je zelf tot een duidelijker inzicht in je situatie en ben je in staat om een aantal stappen te ondernemen.

Kortom, ze loopt even naast jou op je eigen weg.

Haar specialisaties zijn :

  • Coachen in de natuur.
  • Loopbaancoaching in samenwerking met TWEG loopbaan in groei.
  • Coaching voor mensen met zorg (mantelzorg voor een kind met extra zorg of voor ouders, partner of anderen), een evenwicht zoeken in leven, werk en zorg.
  • Stress- en burnoutcoaching aangesloten bij VESB.
  • Coachen bij kanker: aangesteld als coach door Federatie tegen kanker.

Tel: 0495/70.91.38

E-mail: info@miecoaching.be

Liesbet Gielis (1976°)

Even voorstellen:
Ik ben gepassioneerd door menselijke verhalen groot en klein en zoek mee naar antwoorden in jou verhaal of nodig je uit naar een andere manieren van kijken. Ik hou van verkennen, leren kennen, verdiepen en meerwaarde te creëren voor anderen. Dit geeft zin en betekenis aan mijn leven.

Ik ben gestart als economist in het bedrijfsleven met een HR focus. Ruim 10 jaar later volgde ik de Gestalt psychotherapie opleiding en verschillende bijscholingen o.a. systemisch kijken en coachen, schematherapie. Ik combineer dan ook graag zaken uit het bedrijfsleven en de hulpverlening in mijn begeleidingen als therapeut / coach. Ik doe dit op een ondersteunende, zorgvuldig confronterende manier en met voeten op de grond.

Volwassenen kunnen bij mij terecht voor therapie / coaching:
Een zoektocht naar identiteit en zinvol leven, professionele problemen, moeilijkheden in relaties(s), perfectionisme en faalangst, laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, verwerken van pijnlijke ervaringen, stress en burn-out en depressieve gevoelens, verdriet en rouw en moeilijke levenskeuzes.

Verloop:
We starten met een kennismakingsgesprek en toetsen de verwachtingen. Een sessie duurt 1 uur en kost 65 Euro per uur. We bespreken de frequentie volgens noodzaak. Bij opstart is dit om de 2 weken.

Praktisch:
Je kan mij bereiken op 0474/97.32.61 of liesbet@liesbetgielis.be.
Ik werk op donderdag avond van 17u tot 21u en vrijdag overdag.

Ik ben geen eerstelijnspsycholoog en dus niet geconventioneerd. Dat betekent dat sessies niet terugbetaald worden. Daarvoor verwijs ik graag naar mijn collega’s eerste lijnspsychologen en CGG.